De energie investerings aftrek

In deze topic kunnen en mogen links geplaatst worden naar andere (commerciele) sites. Uitvoerige reclameboodschappen worden niet op prijs gesteld.

Moderator: Moderators

Gesloten
Futuro
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 nov 2009, 14:41

De energie investerings aftrek

Bericht door Futuro »

Ondernemers Opgelet! De Energie Investerings Aftrek (EIA) .

U heeft het wellicht al vaker gehoord dat duurzame producten zoals LED Verlichting, zonnepanelen, wind energie opwekkende producten de duurzame oplossing is voor de toekomst en het heden. Maar eigenlijk weet u misschien nog steeds niet waarop dat is gebaseerd.

Naast de besparende voordelen op uw energie rekening is er nog een groot fiscaal voordeel waar u van kan profiteren, namelijk de Energie Investerings Aftrek;

Wat is de Energie Investerings Aftrek?

De overheid wil ondernemers en bedrijven extra stimuleren om te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Zo is de Energie-investeringsaftrek (EIA) in het leven geroepen. De regeling is bedoeld voor ondernemers die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen.

- Doel en hoogte van de EIA
Met de EIA wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven aansporen tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie.
Als u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie, kunt u via de EIA 44% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming. Het directe financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage en bedraagt ongeveer 11% van de goedgekeurde investeringskosten. De EIA kunt u toepassen naast de gewone investeringsaftrek. In 2009 kunt u per ondernemer/fiscale eenheid over maximaal € 113 miljoen aan energie-investeringskosten EIA aanvragen.

- Er zijn alleen wel een aantal voorwaarden. Het investeringsbedrag dient minimaal
€ 2.200,- te zijn.

- En zo zijn er nog een aantal voorwaarden.

Meer informatie over dit onderwerp vind u op onze website onder "waarom led verlichting"

Met vriendelijke groet,

Marketing voor sinterklaas
J.P. Blommaert
http://www.sinterklaas.nl
Een moderator wijzigde dit bericht:
Een post plaatsen om alleen reclame maken voor een eigen site is ongewenst. Daarom geven we de eer van de link aan onze goedheiligman.
Gesloten