Pagina 2 van 2

Re: De tijd van groente in overvloed is aangebroken

Geplaatst: 29 jun 2017, 09:05
door jwardenier
Uit het boek van het kook museum , zij kregen geweckte kersen in het jaar 2000 die tijden de oorlogsdagen geplukt waren ,pot was nog steeds luchtdicht ,andere voorbeelden zijn vlees uit de weck van jaren herwaarts ,ze hebben wel eens wat laten onderzoeken ,bleek nog goed eetbaar te zijn .
Hier staan ook wel potten bieten ,spruiten enz. die al wat jaartjes tellen .
Ik droog ook wel eens bladgroentes ,die zijn ook jaren houdbaar in blikken trommel .
Heb een stuk rookspek hangen van 2 jaar oud ,geitenkaas van 12 maand .
De vriezer is voor korte omloop erg makkelijk , de oude inmaak voor lang houdbaar.
Het boek heet Alleen de geur blijft hangen ISBN-10:90-808212-4-1 uitgave volkskeuken de vlier .
Staan erg oude recepten ,eetmomenten en handelwijzen in .

Ik ga nu kaas maken .

Re: De tijd van groente in overvloed is aangebroken

Geplaatst: 13 jul 2017, 16:14
door Liesbet Helson
Verse sla blijft de favoriet! Benieuwd of de wortelen zullen lukken. Eerste poging ooit...