Pagina 1 van 1

M en Q stellen zich voor

Geplaatst: 01 jan 2020, 16:32
door M&Q
Hallo, wij, Max en Quinta, hebben een woning kunnen bemachtigen die wij per maart aanstaande kunnen betrekken. Daar hebben we zeker plannen om op een andere dan tot nu toe "normaal" gevonden te gaan leven. We willen met verbouwen rekening graag kijken naar ecologisch verantwoorde mogelijkheden. We hebben dit forum gevonden door de zoektocht naar info over cookers, en dan met name de houtgestookte, die ook cv en warm water voorziening hebben. Maar ook de andere onderwerpen hier kunnen ons inspireren. Dank voor de acceptatie en we gaan eens lekker rondneuzen hier.

Re: M en Q stellen zich voor

Geplaatst: 01 jan 2020, 20:06
door kockie
Veel plezier en succes. Begin eens met zoeken naar "trias energetica", da's een mooi begin!

Re: M en Q stellen zich voor

Geplaatst: 02 jan 2020, 10:06
door Paul Joosten
Welkom! Ik welk deel van het land zitten jullie (straks)? Ik heb al een aantal jaar een op hout gestookt fornuis aangesloten op de CV-installatie en ben mede daardoor inmiddels gasvrij. Misschien heb je wat aan mijn draadje over de realisatie? Via de link hieronder zie je wat ik nog meer heb gedaan om het energie-plus te maken. Mocht het niet te ver weg zijn ben je op afspraak van harte welkom voor een rondleiding met uitleg.

Re: M en Q stellen zich voor

Geplaatst: 03 jan 2020, 09:04
door M&Q
Dank voor het welkom! We gaan zeker zoeken naar "trias energetica". En @Paul Joosten, wij komen naar Drouwenermond, dat is dichtbij! We komen graag eens kijken hoor!