telkens invallen door interventie team.

verwarming, isolatie, huiselijk energieverbruik

Moderator: Moderators

Plaats reactie
keesijp60
Berichten: 87
Lid geworden op: 24 okt 2017, 10:27

telkens invallen door interventie team.

Bericht door keesijp60 » 08 feb 2018, 16:12

Hoy Allemaal


Ik wordt steeds lastig gevallen door een interventie team van de gemeente, ik zou heel veel overlast veroorzaken en de woningbouw
wil de kachel weg hebben, deze mevrouw is al jaren aan het treiteren, en is ook al veroordeeld door de rechter wegens smaad en laster
ze had rondverteld dat ik een pedofiel was en hier is dat niet zonder gevaar wegens de vele boeren en zwarte kousen, dus lang last van gehad.

Nog steeds echter blijft ze bezig en krijg ik dus steeds deze invallen, met veel politie erbij, zo,n 6 man, voor schande in de straat, terwijl ik
een nette man ben en hulpverlener, de gemeente en de woningbouw doen erg aan machtsmisbruik, en ik wil dus de rechter inschakelen.

De woningbouw wil nu wegens de houtkachel een expert inschakelen maar ik weet nu al dat deze op hun hand is en de zaak zal afkeuren, er is al wel
2 keer een brandweer bijgeweest omdat de buur ze had gebeld, deze is overal wezen kijken en voelen, de kachel heb ik omgebouwd, hij is hoog rendement en de schoorsteen boven de kachel kan niet meer heter worden dan zo.n 180 a 200 graden, meestal is ie so,n 150 graden.

hier een filmpje, en misschien hebben jullie tips.

https://youtu.be/Xr7TYp26Lew

Ik mag NIET meer de rocket bell testen buiten van de woningbouw, ik mag NIET meer oldtimer opknappen achter op de werft, en moet alles opruimen, de werft is niet vuil, er ligt wat rommel en houtpallets etc, ben de groentetuin aan hetopknappen.

Deze woning heeft origineel een schouw en schoorsteen, deze was weg en dichtgemaakt, ik heb de schoorsteen dus weer opengemaakt en de pijp een flexible aangesloten, het is een roestvast stalen versie die prima voldoet, alleen is het bij plafond niet zo mooi nu, maar komend voorjaar gaat
een metselaar de zaak herstellen, het is geen sloop werk maar mooi is het ook niet, de schoorsteenpijp vanaf de kachel loopt wat schuin naar boven, en daar zeuren ze ook over, ik stook al 7 jaar en nooit problemen, vrijwel geen aanslag in de pijp, en de kachel ruik je echt niet meer na opwarmen.

Mischien maar eens naar de rechter, ook omdat de zware wifipaal weg moet, die stoort op de schoten etc, ding is 5 watt en dat is heftig om in te slapen.

vrg kees

jwardenier
Berichten: 901
Lid geworden op: 01 feb 2012, 09:59

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door jwardenier » 08 feb 2018, 18:50

Een soort gelijk situatie heb ik hier ook gehad ,maar dan aid gemeente en andere overheid ambtenaars ,men kon mij niet in een vakje stoppen en buren klaagden .Wat ik er mee gedaan heb is zorgen dat mijn zaakjes goed voor elkaar waren .In mijn geval dier registratie en vergunningen enz..
Ik zou niet direct naar een rechter lopen , als die je in het ongelijk stelt kun je gaan verhuizen .
Zoek eens naar een inloop spreekuur van rechtshulp ,misschien kunnen zij je een brief opstellen waarmee je de ambtenarij op andere gedachten kunt zetten ,blijf vriendelijk voor je het weet zit je geboeid op de stoel terwijl ze de hut uitkammen .
Zo is er b v een wetsartikel die jou toestaat om vuur te maken voor verwarming of kookdoeleinden ,een oud boertje kookt nog steeds op een open vuur een pot aardappelen vlakbij het gemeente huis in onze gemeente ,de man heeft een kort lontje ,maar zijn vrouw was zo verstandig om een inloop spreekuur te bezoeken en kreeg een mooi papiertje mee,het boertje liet deze een klagende ambtenaar lezen ,en zodoende kookt hij nog steeds voor zijn varkentjes .Het geklaag van mijn buren is ook verstomd nu ik de vergunningen voor elkaar heb ,ik had ammoniak rechten heb simpelweg een paar laten omzetten ,Het adviesbureau wat dit voor mij geregeld heeft vroeg wel een enorm bedrag per uur .
Uiteindelijk bleek dat varkens op het land buiten de inrichting vallen ,alleen de stallen /dier plekken moesten vergund worden .
Geef ze een bot dan hebben ze wat te kluiven die speurhonden ,het heeft mij duizenden euro's gekost ,wat ik nu ook wil het is vergund tot meerdere vrachtwagen bezoeken per dag aan toe ,boerderij winkel dagbestedingen plekken enz.
Zorg wel dat je erf schoon en opgeruimd is ,en je installatie er provisioneel uit ziet .
Tegen je buur kun je aangiftes gaan doen van b v smaad/ laster ,ik heb ook aangiftes gedaan van buur plagerijen ,vernielingen enz. de wijkagent moet er op een gegeven ogenblik naar toe ,en als ze geen broekie sturen maar iemand met overwicht kan jou dat veel rust opleveren .
Veel succes en wijsheid gewenst ,groeten .

JantjeV8
Berichten: 2686
Lid geworden op: 03 feb 2009, 12:50

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door JantjeV8 » 09 feb 2018, 07:39

Ik ben geen wetshandhaver (ik volg die wel altijd keurig natuurlijk.. :fff ), maar niemand kun u opleggen dat de schoorsteen recht moet staan, niemand kan u verbieden een oude auto op uw eigen terrein op te mogen knappen. Wel mag men u beperken om 's-avonds laat geen slijptol buiten meer aan te zetten, met hamers te timmeren en dat soort zaken.
Volgens mij geldt dat ook voor kachelstook, vanzelfsprekend moet uw buur niet in een rookwolk de dag door brengen, maar als u kunt tonen dat u zuiver schoon hout op een verantwoorde manier stookt, kan niemand u iets verbieden. Inderdaad ruikt een kachel wel eens, maar om dat direct als overlast aan te merken...
Zoveel last zij van u meent te hebben, kunt u dezelfde aangifte doen door haar bemoeienissen als overlast aan te kaarten.

keesijp60
Berichten: 87
Lid geworden op: 24 okt 2017, 10:27

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door keesijp60 » 05 mar 2018, 18:08

Hoy allemaal.


Mijn kachel stoot geen stank uit, ik ruik hem nooit, en als ik wat ruik is dat zo,n parfum achtig houtluchtje.

De problemen met mijn buur is doordat ze mij niet moet, gezicht staat niet aan, en daardoor zijn de problemen, ze is al veroordeeld trouwens en heeft mij 500 euro moeten betalen, en ook gedaan wegens smaad, ik zou me aftrekken op kinderen, belachelijk, maar zo probeerde ze me huis uit te krijgen.

Ik slijp nooit in de avond en maak herrie, ben een heel rustig iemand die ook van rust houdt. Helaas vanmorgen nog was ze mij uit de slaap aan het halen, ik hen een slaap stoornis en dan gaat ze heel vroeg op de trap stampen, ze klopt tegen de muur van de wc als ik er op zit en ze hoort dat, wc's zitten tegen elkaar, en als ik buiten hobbie dan roept ze steeds iets wat ik trouwens niet versta, ze gaat al af als ik paar houtjes hak voor aan te steken.

Ik had politie weer binnen 2 weken terug ook weer door de kachel, wel ik was het dus niet, ik heb deze agent even laten ruiken aan de deur terwijl ie flink brandde, je rook zelfs niets, en hij bevestigde dat ook, dus weer naar de buur, het bleken andere stokers te zijn, er zijn hier zeer veel kachels en vooral ook open haarden, en die stonken dus en iemand uit een andere straat, ik ben zeer voorzichtig geen overlast te maken.

Deze mevrouw heeft ook rondverteld dat ik een tipgever voor de politie was, alhans dat denk ik met grote zekerheid, ik zou wietplantages aangeven, ook een manier om me weg te krijgen, ik werd dus bedreigt, maar heb uitgelegt dat zij dat dus deed, hoop dat ze daar eens aan de deur gaan.

Ik kom er niet meer vanaf, de gemeente en woningbouw doen niks, behalve dan bij mij binnenvallen, ze wilde de kachel laten keuren, ik heb natuurlijk zelf de naverbrandingskamers gemaakt, en de downdrafter bovenin, maar hij brand gewoon prima, er is al een man bijgeweest van de brandweer en die vond alles prima en duimpje omhoog voor de mooie vlammen die bovenen danste, lekker blauw.

Ik ben van plan natuurlijk om een rocket mass heater te bouwen, of de batchrocket van peter, laatste gieten zou mooi zijn maar zo,n mal maken is geen kinderspelletje.

Ik had een plan om het te maken van gewone rode metselstenen, en dan de rocket versie met p channel, zoals in boek staat, ik weet dat de stenen zo lang niet meegaan volgens peter maar ik wil het eerst even proeven, ik bouw dan een betere later als ie bevalt, wat ik denk dat ie wel doet, ik maak ook een schoorsteen ventilator, zelfbouw, die is al getekend, dus later lekker tiggen met lasapparaat..

Wat buur betreft ik heb genoeg voor een rechtszaak, naast de zendpaal al waar ik gevoelig voor ben volgens het ziekenhuis en daardoor ook de rechtszaak won en hier kon wonen, de woningbouw echter gaf de buur toch een vergunning voor zo,n 4.5 watt wifi met 15 km bereik, ondanks dat ze weten dat ik daar niet in mag van ziekenhuis, dus erg respectloos, en dat ze nu dus, ook gemeente, hun zorgplicht verzaken, ik heb brief van ziekehuis, de veroordeling van deze buur wegens laster, ik zou pedo zijn en pyromaan, had ze overal op internet gezet met mijn naam erbij en op mijn youtube kanaal, etc. IK denk dus dat dit wel te winnen is en ze mij of haar moeten verhuizen, natuurlijk ook met voldoende erf zoals hier en geen flat.

vrg kees

keesijp60
Berichten: 87
Lid geworden op: 24 okt 2017, 10:27

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door keesijp60 » 05 mar 2018, 18:14

Dit was dus de oorzaak van die stank, ontdekte ik pas later nadat agent net weg was omdat het ook hier begon te stinken.

een kachel in de andere straat hier die met een omweg hierheen kwam en een flinke rook.

En de andere foto van mijn kachel, je ziet hoe wit ie is, dat duidt op schone verbranding.

https://www.youtube.com/watch?v=Xr7TYp26Lew&t=15s

vrg kees
Bijlagen
DSCN2865.JPG
DSCN2866.JPG

JantjeV8
Berichten: 2686
Lid geworden op: 03 feb 2009, 12:50

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door JantjeV8 » 09 mar 2018, 07:52

En de rest van de buurt weer vriendelijk met je?

keesijp60
Berichten: 87
Lid geworden op: 24 okt 2017, 10:27

Re: telkens invallen door interventie team.

Bericht door keesijp60 » 12 mar 2018, 11:28

JantjeV8 schreef:
09 mar 2018, 07:52
En de rest van de buurt weer vriendelijk met je?
De rest gaat wel weer, ze zien al wel in dat ik geen pedo ben, maar toch staan er huizen leeg hier, nu nog eentje trouwens want
er komen mensen in. Meestal is de duur dan heel snel met kontakt zoeken en hun waarschuwen, dat geeft dan soms scheve gezichten.

De mensen vallen me niet face to face aan, dat durven ze niet maar wel een bouwbedrijfje, dat mogelijk bevriend is met bedrijfje waar buur werkt of reageerde op de pedo beschuldiging reed
me de heg in toen ik aan fietsen was, en hij kwam tegengestelde richting dus zag me heel goed.

Maar ik ben gewoon bezig met mijn dingen, en heb afgesproken dat ik naar de rechter stap, gezien dat gemeente en woningbouw een zorgplicht hebben en vriendjes zijn met hun is belachelijk. Ik heb nog nooit ruzie en of problemen gehad, in feite ben ik een grappenmaker, ik lach veel en maak grapjes, en help nogal eens mensen, gezien dat hier steeds de politie aan de deur staat is mijn naam ook niet beter geworden in zo,n kleine gemeente met heel veel zwarte kousen. ik heb heel veel bewijzen zoals gewonnen rechtszaken, en brief ziekenhuis wegens de straling,

Ik heb nog nooit klachten gehad van de andere buur, gezien de houtstook, alles is prima zegt ie, hij ruikt soms wel wat, maar vind het een beetje parfumachig ruiken zegt de buurvrouw dan weer. maar er zit hier ook een gast ergens die zijn kachel in de nacht laat branden, gesmoort, soms ga je kapot van de stank als de wind goed staat, en dat is inderdaad niet prettig, vandaar ook mijn idee van een rocket, als ik het goed hoor ruik je deze totaal niet en brand e als een pelletkachel zo schoon.

vrg kees
Bijlagen
klemrijden.jpg

Plaats reactie