Pagina 1 van 1

Regels te koop aangeboden/gevraagd

Geplaatst: 21 mar 2006, 17:43
door kockie
Beste bezoeker,

Dit forum is non-commercieel en is bedoeld om ideeƫn, gefundeerde meningen, opbouwende kritieken en eigen ervaringen met betrekking tot alternatieve energiebronnen/ecologisch leven en aanverwante onderwerpen met anderen te delen. Om dit forum non commercieel te houden zijn er behalve forumregels aanvullende regels voor het te-koop aangeboden gedeelte. Het forum is niet bedoeld als Reclamezuil voor bedrijven.


DE REGELS:

- Het onderwerp van ieder bericht beginnen met: "TK", "Ruilen", "Gevraagd" of " InkoopActie" gevolgd door een korte omschrijving van het door jou aangeboden of gevraagde artikel.

- Er mogen alleen 2e hands of zelfgemaakte producten aangeboden worden!

- Het vernoemen van een vraagprijs is verplicht!

- Geen opmerkingen over de vraagprijs! Ben je het met de prijs niet eens of wil je een tegenvoorstel doen, dan doe je dat uitsluitend per PM.

- Commerciƫle advertenties of het drijven van handel is niet toegestaan! Als we merken dat je dit forum misbruikt om te handelen (ook als je dat via PM doet), wordt het account verwijderd!

- Wanneer de deal gesloten is, meldt dat dan in een afsluitende posting; zo ziet iedereen dat de zaak afgehandeld is en het topic op slot kan of verwijderd kan worden door een moderator.

- Berichten die niet aan deze eisen voldoen worden zonder uitleg gewist.

- Alleen geregistreerde gebruikers kunnen in dit forum posten. Gasten kunnen wel lezen uiteraard.

- zolang een inkoop actie niet commercieel van aard is (dwz dat de starter er geen groter financieel belang bij heeft dan zijn korting), mogen deze ook in dit onderdeel staan.

- een eerste forumpost in dit onderdeel wordt niet geaccepteerd.

- Vraag je je af of je advertentie hier geplaatst mag worden, neem dan even contact op dmv een Afbeelding

Ook deze informatie is schaamteloos gejat van het Wireless Nederland forum